Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кушнарьов хоче подивитися, як Тимошенко построїть "любих друзів"

П'ятниця, 24 листопада 2006, 17:25

Член фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов не вірить в імовірність об'єднання партії "Народний союз "Наша Україна" і Блоку Юлії Тимошенко в єдину опозиційну силу.

"Мені б хотілося бачити як Юлія Володимирівна (Тимошенко) построїть "любих друзів" і поведе їх до перемоги, занятна, я вам скажу, буде компанія, нудно в опозиції не буде", - цитує слова Кушнарьова "Інтерфакс-Україна".

Коментуючи ймовірність дострокових парламентських виборів, депутат сказав, що не розуміє логіку тих, хто сподівається на "дострокові вибори".

За його словами, усі соціологічні дослідження показують, що Партія регіонів переможе "із ще більш переконливим результатом". На думку Кушнарьова, дострокові вибори тільки "загострять ситуацію в суспільстві".

"Виборці дали нам п'ять років для реалізації самих передвиборних програм і ми, антикризова коаліція, маємо намір скористатися цим сповна", - сказав він.

Як відомо, 22 листопада президент Віктор Ющенко заявив, що готовий підтримати нове політичне об'єднання національних і демократичних сил у випадку його створення.

За його словами, як соратників розглядає двох екс-прем'єрів - лідера БЮТ Тимошенко і очільника виборчого списку блоку "Наша Україна" Юрія Єханурова.

21 листопада в Брюсселі Тимошенко заявила, що розраховує на скасування конституційної реформи і проведення дострокових парламентських виборів до літа 2007 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування