Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк хоче об'єднати Безсмертного з Тимошенко

Субота, 25 листопада 2006, 10:36

Міністр закордонних справ, глава Народного руху Борис Тарасюк виступає за об'єднання "Нашої України" і Блоку Юлії Тимошенко в опозиції.

В інтерв'ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу, він відзначив: "В ідеалі опозиція, звичайно, повинна бути об'єднаною".

За словами Тарасюка, про це свідчить досвід багатьох демократичних країн парламентської форми правління.

"У принципі, ми б бажали створення об'єднаної опозиції. У всякому разі, ми не вважаємо за можливе протиставляти наших партнерів: НСНУ — БЮТу чи навпаки. Ми за співробітництво з усіма опозиційними силами", - сказав лідер НРУ.

Тарасюк також не виключає створення пропрезидентського блоку патріотично-демократичних сил зразка 2004 року.

"І тут поле для маневрів широке, так само, як було при створенні "Нашої України" у 2001-му і минулому році при формуванні блоку. Тому, на мою думку, важливим є об'єднання політичних сил не на основі ідеологій (тому що ідеології все-таки різні), а на базі підтримки платформи президента. Тобто варіант 2004 року. Я вважаю це можливим", - відзначив він.

"Що стосується більш вузького контексту, то, на мою думку, ми можемо відтворити об'єднання, куди ввійдуть НРУ, НСНУ, УНП, інші партії правої і правоцентристської спрямованості. Варіанту єдиної партії, створеної, принаймні, з цих трьох політичних сил, я не бачу", - сказав Тарасюк.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування