Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Черновецького вважають, що Київ може стати Алчевськом-2

Понеділок, 27 листопада 2006, 09:32

Заступник мера Києва Ірена Кильчицька стверджує, що якщо столична влада не буде піднімати тарифи на житлово-комунальні послуги, Київ може стати другим Алчевськом.

"Затягувати існуючу ситуацію далі вже було нікуди... Якби ми і далі тримали тарифи або ж піднімали їх поступово, це був би обман людей з нашого боку. А якби ми цього не зробили - це був би Алчевськ номер два", - сказала вона в інтерв'ю газеті "Известия в Украине".

"Якщо ми сьогодні піднімаємо тарифи в 3-3,4 рази, то ми виходимо в нуль і не здійснюємо в житлово-комунальному секторі ніяких дотацій з міськбюджету. Це інформація, перерахована фінансистами і звірена з управлінням цінової політики", - додала вона.

На зауваження, що від підвищення тарифів у першу чергу постраждають не багаті люди, а бідні, Кильчицька відповіла, що "високий дохід вам майже ніхто сьогодні не покаже". "Ми підвищуємо тарифи всім, а тим, хто потребує, даємо субсидії", - додала вона.

"Те, що комунальні тарифи підвищуються по всій країні - це питання вирішене. Ми виправляємо помилки старої влади. Усе дорожчає - взуття, меблі, євро. Ви чомусь це не обговорюєте", - заявила заступник мера.

"Адже підвищення тарифів по всій країні відбувається не тому, що це комусь спало на думку просто так, а тому що дорожчають енергоресурси... Якщо ви взагалі проти підвищення тарифів - тоді ви повинні бути проти подорожчання продуктів харчування, одягу, предметів інтер'єру, проїзду в транспорті і так далі. Просто життя дорожчає", - додала вона.

Торкаючись теми мітингу проти підвищення тарифів, Кильчицька заявила, що "спілкувалася з людьми на вулиці - там було багато студентів...".

На уточнення, чи не натякає вона на те, що демонстрація була проплачена, заступник мера відповіла: "Я не натякаю, я кажу відкрито. Їх підвозили автобусами з районів. Це було організовано".

На питання про можливість імпічменту Леоніду Черновецькому й оголошення йому недовіри через референдум, Кильчицька відповіла: "Я думаю, що про імпічмент кричать ті, хто сам ні на що не здатен і хоче внести смуту в суспільство".

"Я дуже поважаю киян і вважаю, що це - еліта нашого суспільства. Це розумні, цивілізовані люди, що зможуть відрізнити правду від неправди, добро від зла і зорієнтуватися - що для чого робиться. Я вважаю, що такий референдум не відбудеться", - переконана вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування