Мороз пообіцяв виконати прохання Ющенка

Понеділок, 27 листопада 2006, 10:35

Верховна Рада планує завершити розгляд законопроектів, необхідних для вступу України до СОТ.

Про це на початку погоджувальної ради заявив спікер парламенту Олександр Мороз.

"Є всі можливості, щоб завершити розгляд всіх законів по СОТ. У нас залишились два (законопроекти) в першому читанні, і п’ять - у другому. Таким чином, четвергом закриваємо ці питання", - зазначив Мороз.

Водночас він повідомив, що парламент цього пленарного тижня не розглядатиме проект бюджету на 2007 рік у другому читанні.

За словами Мороза, уряд готовий внести до ВР відповідний документ, але поки що не прийнята програма приватизації і пакет документів про оподаткування. Поки президент не підпише закон про оподаткування, на думку Мороза розглядати бюджет не можна.

Спікер також припустив, що для розгляду бюджету "на наступному тижні, можливо в середу" депутати розглянуть проект кошторису у другому читанні.

Також , за словами Мороза, у вівторок першим питанням, винесеним на розгляд сесійної зали буде законопроект про голодомор 1932-1933 років.

Мороз вважає, що таким чином будуть зняті спекуляції, що парламент не може визначитись із цим питанням.

Він зазначив, що є два законопроекти про голодомор, який з них розглядатиметься, він не уточнив. "Ми маємо знайти якесь компромісне рішення", - додав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News