Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников боїться програти Суркісу крісло Луценка

Понеділок, 27 листопада 2006, 10:43

Депутат від Партії регіонів Борис Колесников заявляє, що не витримає конкуренції з братами Суркісами за місце міністра внутрішніх справ.

Про це він заявив в інтерв'ю "Сегодня", відповідаючи на питання чи не хоче він себе спробувати на посаді глави МВС.

"Я не витримаю конкуренції з такими безперечними кандидатами на цю посаду як Григорій і Ігор Суркіси. Тому що у своєму корпоративному конфлікті з відомим російським бізнесменом Костянтином Григоришиним по відбору належної йому власності, вони використовували весь арсенал, властивий сучасній українській міліції", - заявив він.

"Це - підкидання зброї, наркотиків, арешт із метою вимагання. Так що брати Суркіси - безперечні кандидати на цю посаду, але тільки в такій країні, як Україна", - відзначив депутат.

Як відомо, після матчу "Динамо"-"Шахтар", який виграло "Динамо", почався конфлікт між керівниками "Шахтаря" і керівником ФФУ Суркісом. Тоді "Шахтар" одержав у матчі кілька жовтих карток, а його тренер був вилучений з поля.

Після програшу свого клубу віце-президент "Шахтаря" Колесников неодноразово виступав з обвинуваченнями на адресу Суркіса.

На питання, що стало "останньою" краплею для Колесникова після якої він почав свої обвинувачення, той відповів, що це була "цинічна заява Ігоря Суркіса, який вважає, що Мірча Луческу (тренер "Шахтаря"), кажучи про суддівство, створює проблеми і ганьбить український футбол".

"На що я відповів, що по-справжньому ганьбить футбол Суркіс, коли біжить із шубами за іспанським арбітром", - додав Колесников.

"Що стосується заслуг пана Суркіса, то я цілком визнаю його величезний внесок у становлення і розвиток ФК "Динамо", але з погляду рівних умов для всіх українських клубів, він чинив і чинить недемократично і часто – навіть упереджено", - відзначив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: