"Наша Україна" хоче побачити Бойка і Рибака на місці Тарасюка і Гриценка

Понеділок, 27 листопада 2006, 11:03

Фракція "Наша Україна" ініціюватиме внесення до порядку денного на цей пленарний тиждень заслуховування звітів міністра палива та енергетики Юрія Бойка і віце-прем'єр-міністра, міністра житлово-комунального господарства Володимира Рибака.

Про це перед початком засідання погоджувальної ради заявив заступник голови фракції "Наша Україна" Микола Оніщук, повідомляє прес-служба блоку.

"Ми пропонуємо внести до порядку денного дві постанови, зокрема, про заслуховування звітів Володимира Рибака та Юрія Бойка", - наголосив Оніщук.

Він зауважив, що доцільно почути звіт віце-прем'єра, який курує сферу ЖКГ, та міністра з ПЕК, адже проблема із забезпечення країни газом - досі актуальна.

За словами Оніщука, "Наша Україна" наполягатиме, щоб проекти цих постанов були винесені на розгляд парламенту.

"Але нашу ініціативу можуть не підтримати представники так званої антикризової коаліції. Однак ми повинні докласти всіх зусиль, аби газова сфера була прозорою, а ЖКП – доступні", - додав депутат.

Оніщук також зауважив, що на цьому пленарному тижні депутати обов'язково мають розглянути законопроекти щодо вступу України до СОТ, а також законопроект про визнання голодомору геноцидом проти українського народу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування