Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк вже придумав, що робити, якщо його спробують звільнити

Понеділок, 27 листопада 2006, 12:08

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк не виключає можливості, що оскаржувати свою можливу відставку Верховною Радою в суді.

"Є положення Конституції, що передбачає особливий порядок призначення двох міністрів. Моє звільнення від виконання обов'язків міністра закордонних справ можливо лише по представленню президента", — заявив Тарасюк в Ужгороді на відкритті Генерального консульства Угорщини.

Він нагадав, що в проекті закону "Про Кабінет міністрів", прийнятому Верховною Радою в першому читанні, є положення щодо призначення і звільнення міністрів, призначених за президентською квотою, лише за представленням глави держави.

"Президент сказав, що не має претензій до професійної діяльності цих двох міністрів (міністра закордонних справ і міністра оборони)", — сказав Тарасюк, слова якого наводить прес-служба Нашої України.

Водночас Тарасюк високо оцінив успіхи України на зовнішньополітичній арені за період з початку 2005 року.

"До Помаранчевої революції на одного українця припадало 3 прямих іноземних інвестицій. А за поточний рік ця цифра складає 4. Нова демократія притягує іноземний капітал",— підкреслив Тарасюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування