Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко пропонує Януковичу підготуватися до зон

Понеділок, 27 листопада 2006, 12:10

Президент Віктор Ющенко пропонує уряду підготувати низку законопроектів про поновлення пільг по кожній окремій вільній економічній зоні і території пріоритетного розвитку.

Про це глава держави заявив у понеділок, відкриваючи робочу зустріч із промисловцями і підприємцями, повідомляє Ліга.

Коментуючи ухвалений ВР закон про податкові зміни у зв'язку з бюджетним процесом, Ющенко відзначив, що в нього є зауваження до положення закону, що передбачає поновлення галузевих пільг і пільг для вільних економічних зон "у дещо модифікованому вигляді".

"Не було розумним одночасно і бездумно все це (пільги вільних економічних зон) скасувати, але я думаю, що також незрозумілим буде і їх автоматичне спільне, під один шаблон, поновлення", - підкреслив президент.

Він також зазначив, що, беручи до уваги досвід роботи більшості вільних економічних зон у минулому, їхнє поновлення не буде сприяти створенню прозорого конкурентного середовища в Україні.

"Я прихильник того, що тут не потрібно демонструвати лобістські атаки, формувати якісь дірки в бюджеті... Я буду проти поновлення незаслужених преференцій одним бізнесменам за рахунок роботи інших", - сказав президент.

"Я пропоную уряду провести ретельний аналіз проблем, і на його основі підготувати окремі законопроекти щодо поновлення пільг по кожній зоні, території або галузі", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування