Ющенко хоче, щоб з нового року був один внесок

Понеділок, 27 листопада 2006, 16:07

Президент Віктор Ющенко заявляє, що 2007 рік повинен стати роком, у якому буде введено єдиний соціальний внесок.

"Вважаю, що наступний 2007 рік повинен стати роком початку впровадження єдиного соціального внеску", - сказав президент Віктор Ющенко в ході зустрічі з підприємцями в понеділок у Києві.

Глава держави підкреслив, що тема, як узаконити спрощену систему оподатковування, - це окрема тема.

Він відзначив, що виступає за внесення змін у цю систему, яка б попередила зловживання.

Ющенко також заявив, що не має наміру підписувати закони, що будуть обмежувати права українського бізнесу і вирішувати питання конкретних бізнесменів.

Ющенко пояснив ще раз, чому він не підписав закон про господарські товариства, що стосується кворуму для проведення зборів акціонерів.

"Я проти того, щоб за допомогою законодавства вирішувалися питання конкретних замовників по конкретних об'єктах. Я за законодавче врегулювання проблем захисту міноритарних акціонерів", - сказав президент.

Він підкреслив, що саме такий підхід повинен бути відображений у законопроекті.

За словами Ющенка, у цьому законопроекті необхідно запровадити "жорсткі правила діяльності реєстраторів і депозитаріїв.

Президент відзначив, що половина проблем, які виникають у даному питанні, - це питання подвійних стандартів, часті випадки, коли дві фірми реєстраторів працюють по одному і тому ж об'єкті.

"Без сумніву я буду накладати вето на закони, які будуть обмежувати права української громади, припиняти постанови Кабінету міністрів, що будуть сприяти нечесній конкуренції і вирішувати питання конкретних бізнесменів", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News