Ющенко втратив довіру до міністра-"кон’юнктурщика"

Понеділок, 27 листопада 2006, 18:36

Відкликання Юрієм Поляченком своєї заяви про звільнення з посади міністра охорони здоров’я є "очевидною, переконливою та безсумнівною кон’юнктурщиною".

Про це йдеться в заяві глави секретаріату президента Віктора Балоги, поширеній його прес-службою.

"Таким кроком пан Поляченко знехтував нормами політичної відповідальності і продемонстрував відверту зневагу до позиції тієї політичної сили, яка делегувала його в уряд Віктора Януковича", - наголошує Балога.

Глава секретаріату президента відзначає, що міністр досить довго "всіляко чіплявся за посаду, відшукував різноманітні способи вберегти під собою зручне крісло – тобто з авторитетного політика поступово перетворився на такого собі політичного комбінатора з чітким особистим мотивом".

"Зрештою, він втратив підтримку президента України і, сподіваюся, своє ставлення до рішення пана Поляченка офіційно оголосить партія "Наша Україна", - заявляє Балога.

Водночас, відзначає глава секретаріату президента, президенту і далі не зрозуміла позиція уряду, який зволікає з поданням на звільнення міністра молоді та спорту Юрія Павленка.

"Цей молодий політик продовжує наполягати на своєму виході зі складу Кабінету міністрів. Вважаю це демонстрацією єдності слова і діла та закликаю уряд якнайшвидше прийняти відповідні рішення. Переконаний, що Павленко зможе втілити свої знання і досвід на важливих напрямках діяльності "помаранчевої" сили", - вважає Балога.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування