Медведько "відбілює" Колесникова на прохання самого Колесникова

Вівторок, 28 листопада 2006, 10:50

Генпрокурор Олександр Медведько підтверджує наявність в провадженні головного слідчого управління Генпрокуратури кримінальної справи про фальсифікацію справи Бориса Колесникова.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок.

За його словами, у прокуратурі знаходяться два звернення від самого Колесникова, а також одне звернення від колишнього слідчого Генпрокуратури Якова Такташова щодо фальсифікації матеріалів справи.

"Враховуючи те, що ці обставини у повному обсязі об’єктивно перевірити можна лише слідчим шляхом, ми порушили справу, яку розслідує головне слідче управління", - сказав Медведько.

Коментуючи слідчі дії, які ведуться у справі про побиття журналістів каналу СТБ депутатом партії регіонів Олегом Калашніковим, генпрокурор зазначив, що на даний момент у справі проводяться допити та оперативні заходи щодо встановлення очевидців злочину.

"Щоб не розголошувати таємницю слідства, скажу, що свідчення зібрати непросто. Одні люди заперечують те, що сталося, а інші – ні. Тут треба встановити баланс доказів", - сказав він.

За словами Медведька, у разі, якщо прокуратура збере достатньо доказів, щоб довести провину Калашнікова, "питання вирішуватиметься згідно з законом".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування