Павленко не піде до Януковича, бо "регіони" не голосують за Голодомор

Вівторок, 28 листопада 2006, 15:05

Міністр сім'ї та молоді Юрій Павленко вимагає терміново розглянути його заяву про відставку з цієї посади.

"Я прошу терміново розглянути мою заяву про політичну відставку з посади міністра на пленарному засіданні Верховної Ради України", - йдеться в листі Павленка до спікера Верховної Ради Олександра Мороза та прем’єра Віктора Януковича.

Він підкреслив, що "дав згоду працювати в нинішньому Уряді за однієї умови – що буде виконуватись Універсал національної єдності".

"Сьогодні я чітко можу сказати – Антикризова коаліція не виконує основні положення Універсалу. Не виконано зобов’язання створити коаліцію національної єдності, не зважаючи на те, що був підписаний Меморандум", - зазначає Павленко в листі.

Він також наголосив, що події у парламенті під час розгляду законопроект про Голодомор змусили його звернутися до Януковича та Мороза з відкритою заявою.

"Я обурений тим, що деякі члени антикризової коаліції, народні депутати, відмовляються визнати Голодомор, як факт геноциду проти свого народу", - наголосив він.

"10 мільйонів невинно вбитих моїх співвітчизників. Пам’ять про них, відповідальність перед дітьми не дає мені морального права надалі брати участь у засіданнях Кабінету міністрів, Урядових комітетів та інших органів, сформованих Антикризовою коаліцією", - наголосив Павленко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування