Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В США побачили, що Янукович змінився

Вівторок, 28 листопада 2006, 19:50

Посол США Вільям Тейлор вважає можливим вступ України до СОТ наприкінці січня 2007 року.

Про це він сказав в інтерв’ю Радіо "Свобода".

"Якщо Верховна Рада цього тижня схвалить необхідні законопроекти, то це означатиме, що Україна зробила найскладніший крок наприкінці листопада – початку грудня. Також, якщо упродовж наступних кількох днів будуть укладені двосторонні угоди", - зазначив він.

Реклама:

"Це можливо, якщо робоча група в Женеві розгляне ці закони і вирішить, що Україна готова. У такому разі це (вступ до СОТ) може статися цього року", - додав Тейлор.

"Вірогідніше, що робоча група засідатиме і після початку Нового року, й тоді Україна зможе вступити (в СОТ) в кінці січня –на початку лютого", - наголосив він.

Відповідаючи на питання чи не забули в США про антиамериканські гасла, які лунали під час президентських виборів, він відповів:

"Питання не забули. Але багато людей спостерігали за цим прем’єром (Януковичем) і цим урядом та дійшли висновку, що речі змінилися", - зазначив Тейлор.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми знаємо (як будь-хто, хто спостерігає тут за ситуацією), що український народ сьогодні інакший, ніж був 2 роки тому. Політики, які представляють український народ, вони також змінилися. І це важливий висновок", - додав він.

Тейлор також наголосив, що США розглядають Україну "як стратегічну державу".

"Упродовж років, особливо останніх двох років, народ України продемонстрував сильну волю до незалежності і демократичної форми правління. Це в стратегічних інтересах Сполучених Штатів і світу", - зазначив він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування