Янукович заборонив Луценку згадувати про Щербаня і Курочкіна вголос

Середа, 29 листопада 2006, 10:48

Прем'єр Віктор Янукович заборонив правоохоронним органам називати публічно фігурантів кримінальних справ до ухвалення судових рішень.

"Ми не повинні до рішення суду називати прізвища людей, які порушили законодавство", - сказав Янукович під час засідання Кабміну.

"Коментарі повинні бути тоді, коли ми вже завершимо цей процес. Якщо це на рівні адміністративних порушень – то приймайте рішення, в тому числі кадрові", - додав Янукович.

Прем’єр заявив, що боротьба з корупцією "є пріоритетом діяльності нинішнього уряду".

"Для нас дуже важливо, щоб державні кошти використовувались за призначенням і щоб використанням цих бюджетних коштів ми мали можливість закрити болючі соціальні питання", - сказав Янукович, відкриваючи засідання Кабміну.

Він повідомив, що кожне з міністерств має прореагувати на факти перевірок з боку контрольних і контролюючих органів.

"Разом з тим, представників правоохоронних органів - МВС, Генпрокуратуру - я просив би злагоджено відпрацювати це питання в рамках законодавства", - зазначив прем’єр.

Під час засідання Кабміну Янукович повідомив, що готує рішення про зняття обмежень на експорт зерна.

"Ми не будемо тримати експортерів, якщо ви мені дасте запевнення, що ми закрили державні ресурси. Так чи ні, Мельник – закрили чи не закрили?!", - звернувся він до міністра АПК Юрія Мельника.

Той відповів прем’єру: "Закрили".

"Якщо закрили – визначайте порядок", - сказав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування