У Тарасюка роблять вигляд, що ніхто нічого не переносив?

Середа, 29 листопада 2006, 16:33

Візит прем'єр-міністра Віктора Януковича до США відбудеться у заплановані терміни (3-7 грудня).

Про це йдеться у коментарі прес-служби Міністерства закордонних справ, повідомляє УНІАН.

"У зв'язку з появою інтерпретацій у ЗМІ про можливість перенесення термінів візиту" прем'єр-міністра Януковича до США МЗС інформує, що візит глави уряду відбудеться у заплановані терміни.

У коментарі додається, що прес-службою МЗС інформація про можливість перенесення візитів до США не поширювалася.

Водночас прес-служба повідомляє, що дійсно 28 листопада в МЗС відбулася зустріч з послом США в Україні Вільямом Тейлором, у ході якої обговорювався актуальний стан українсько-американського двостороннього співробітництва.

З-поміж іншого, порушувалося питання про можливість перенесення візиту глави українського уряду до США, у разі невчасної підготовки усіх необхідних матеріалів для успішного його проведення.

Як відомо, 28 листопада МЗС України направив ноту посольству США, в якій повідомив про перенесення візиту Януковича, запланованого на 3-7 грудня.

Головна причина полягала у тому, що директиви для української делегації не були розроблені у визначений указом президента термін.

У середу директиви були схвалені урядом, після чого перший заступник глави секретаріату президента Арсеній Яценюк заявив, що питання перенесення візиту формально знято.

Президент Віктор Ющенко затвердив директиви у середу у другій половині дня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News