Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький створить патруль для бомжів

Середа, 29 листопада 2006, 17:10

У Києві буде створений оперативний штаб з надання допомоги бездомним громадянам.

Як повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації, розпорядження про це підписав міський голова Леонід Черновецкий.

На базі штабу будуть сформовані три виїзні бригади, які будуть діяти з 1 грудня по 1 березня.

"Ці мобільні бригади будуть забезпечувати бездомних теплими речами, взуттям, гарячим харчуванням. Ми також будемо звертатися від імені київського міського голови до громадських, благодійних і релігійних організацій із проханням про сприяння в наданні додаткових приміщень для ночівлі, де ми будемо обов'язково здійснювати санітарний нагляд", - цитує прес-служба заступника глави КМДА Ірену Кильчицьку.

З 1 грудня Головне управління соціального захисту населення збільшить на 30% кількість ліжко-місць у підвідомчих установах соціального захисту для бездомних громадян.

Це стосується Будинку соціальної опіки на вулиці Суздальській, 4/6, Центру проживання на вулиці Юнкерів, 37, Київського центру соціальної адаптації для старих, інвалідів і осіб, що не має постійного місця проживання в селі Ясногородка, (Вишгородський район Київської області).

"Тим самим ми піклуємося також і про безпеку киян, оскільки в зимові холоди різко збільшується кількість пожеж від багать, що бездомні розводять на горищах, у підвалах або відселених будинках. Крім того, багато хто страждає від поламаних дверей з кодовими замками, від антисанітарних умовах у під'їздах", - відзначила Кильчицька.

Також Київська міськадміністрація має намір до 15 грудня провести аналіз діяльності підприємств з метою виявлення незаконних схем мінімізації податків.

"Якщо будуть виявлені підприємства, які намагаються застосовувати незаконні схеми мінімізації податків, то київська влада зробить усе можливе, щоб унеможливити застосування схем відхилення від оподатковування", - цитує прес-служба в.о. глави Київської міськадміністрації Дениса Басса.

У ході перевірки буде проаналізована різниця між сумою податків у податковому і бухгалтерському обліку платників, чий прибуток становить більш 100 млн. грн. Київська міськадміністрація також має намір домагатися скорочення податкової заборгованості і мобілізації грошових надходжень у бюджет міста.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування