Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підкинув Ющенку пропозицію про корупціонерів

Середа, 29 листопада 2006, 18:26

Прем’єр-міністр Віктор Янукович звернувся до президента Віктора Ющенка з пропозицією розглянути на засіданнях РНБО питання стану боротьби з корупцією та реформування судової системи і правоохоронних органів

Про це йдеться в листі Януковича на адресу президента.

"Як прем’єр-міністр, член РНБО звертаюся до Вас з пропозицією внести до порядку денного засідань РНБО найбільш важливі та актуальні проблеми стратегічного характеру. Такими проблемами є, зокрема, проблема корупції влади та неефективна організація роботи і діяльність судової системи та правоохоронних органів", - йдеться в листі Януковича.

За словами прем’єра, сьогодні корупція "підриває міжнародний імідж країни, посилює недовіру до влади та держави, створює реальні загрози економічному суверенітету України".

Він нагадав, що минулого тижня Кабміном розглянуто питання про стан фінансово-бюджетної дисципліни та заходи щодо посилення боротьби з корупцією і забезпечення дієвого контролю за використанням коштів та державного майна.

"Проведена робота ще раз підтвердила, що системна боротьба з корупцією потребує консолідації зусиль усіх інститутів та гілок влади", - зазначає Янукович.

З огляду на це він пропонує у грудні 2006 р. винести до обговорення на засіданні РНБО питання стану боротьби з корупцією в органах влади, усіх сферах життєдіяльності країни;

А у січні-лютому 2007 р. з метою організації подальшої системної роботи у даному напрямі розглянути на засіданні РНБО питання щодо реформування судової системи та правоохоронних органів.

"Хочу привернути Вашу увагу, пане президенте, на те, що саме пріоритети у сфері національної безпеки, а не поточні господарські питання сприятимуть ефективній діяльності РНБО як консультативно-дорадчого органу", - наголосив Янукович у листі.

Як відомо, прем’єр достроково залишив попереднє засідання РНБО, де розглядалося питання комунальної сфери.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування