Кушнарьов, як "не остання людина в політиці", не розуміє, за що звільняють Дріжчаного

Четвер, 30 листопада 2006, 11:18

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що незалежно від того, хто буде призначений на посаду голови СБУ, ця людина працюватиме в інтересах антикризової коаліції.

"На жаль, прізвища керівництва силових структур сьогодні не вирішують нічого. Розуміючи свою залежність, вони фактично всі працюватимуть за їхніми вказівками", - сказав Турчинов журналістам у четвер.

Тому, за його словами, БЮТ це питання не цікавить.

Водночас член Партії регіонів Євген Кушнарьов сказав, що на сьогодні "є черговий прецедент того, коли суспільство не розуміє рішень влади".

"От я ніби-то не остання людина в політиці, але я нічого не можу сказати з цього приводу. Я не знаю жодного факту претензій до Дріжчаного, або випадку, який би кинув тінь на нього. Тобто тема зовсім нова для суспільства взагалі", - сказав він.

На думку Кушнарьова, у разі ухвалення такого рішення, президент має "щонайменше його обґрунтувати".

"Але коли будуть надані чіткі пояснення причин, тоді можна коментувати, обговорювати і ухвалювати якесь рішення. А так у нас продовжується те, що було останні десять років і що так безжалісно критикувалося самим Ющенком", - сказав він.

У свою чергу лідер фракції СПУ Василь Цушко у розмові з журналістами сказав, що йому нічого не відомо про відставку Дріжчаного, але у разі відповідного рішення президента, соціалісти його підтримають.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News