ЯНУКОВИЧ ВНІС ПОДАННЯ НА ЗВІЛЬНЕННЯ ТАРАСЮКА

Четвер, 30 листопада 2006, 12:04

Прем'єр-міністр Віктор Янукович зробив подання до Верховної Ради про звільнення Бориса Тарасюка з посади міністра закордонних справ.

Про це "Українській правді" повідомив депутат від Партії регіонів Леонід Кожара.

"Було два подання від прем'єра на звільнення Бориса Тарасюка. Перше датовано 28 листопада, там зазначається, що прем'єр звертався до президента стосовно зняття Бориса Тарасюка, однак з боку Віктора Ющенка не було реакції", - зазначив депутат.

"Друге подання датоване 30 листопада, воно складено відповідно до Конституції і регламенту, там сказано, що Тарасюк представлений до звільнення відповідно до пропозиції коаліції фракцій у Верховній Раді", - додав він.

На питання, коли може бути проголосоване подання на звільнення Тарасюка, Кожара відповів: "Будь-коли, хоч сьогодні".

Депутат розповів, що напередодні відбулося засідання комітету з питань закордонних справ, який мав виробити проект рішення після заслуховування звіту Тарасюка, що відбулося на засіданні минулого пленарного тижня.

"Однак не було рішення комітету, з цього питання виступатиме голова комітету Віталій Шибко", - зазначив він.

На питання, що президент Віктор Ющенко може залишити Тарасюка виконуючим обов'язки міністра закордонних справ, Кожара відповів, що після звільнення міністра його повноваження виконуватиме перший заступник Володимир Огризко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування