Луценко подав руку Тимошенко і Безсмертному. І покликав Мороза до себе

Четвер, 30 листопада 2006, 12:39

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко розуміє, що скоро опиниться в опозиції, але не допустить розколу помаранчевих сил.

Про це він заявив з трибуни Верховної Ради.

"Чесні вибори, вам шановні депутати при владі, вже не потрібні. Люди вже розкусили ваше "покращення життя вже сьогодні", яке обернулось для них злиднями. Тепер знову потрібен адмінресурс в МВС?", - запитав він.

"Ці люди не дадуть працювати мені і чесним працівникам в МВС. Тож рано чи пізно моє місце буде в опозиції. Але хочу розчарувати кукловодів. Я не буду фактором розколу українських демократичних сил і моя рука протягнута Юлії Володимирівні і Роману Петровичу", - сказав Луценко.

"Я впевнений, Сан Санич, і ви будете з нами, бо разом ми переможемо", - наголосив він.

Відповідаючи на питання, він наголосив, що ніколи "особисто" не звинувачував депутатів від БЮТ в причетності до вбивства Єрохіна.

"Я ніколи не звинувачував нікого з БЮТ. За однією з робочих версій до вбивства може бути причетний один з депутатів, а ще два з іншого табору можуть бути причетні до замовлення вбивства керівника азовського морського пароплавства. Але це тільки версії", - наголосив міністр.

На питання про вбивства бізнесменів-представників політичних сил, Луценко пояснив, що "після того як одного з депутатів кримського парламенту цинічно відпустили представники генпрокуратури, хтось зрозумів, що пістолетом можна вирішувати справи, бо є сили вищі за Луценка і можуть їх покривати".

Луценко також наголосив, що депутати у своїх звітах по ньому демонструють стару російську фразу: "Ты виноват лишь тем, что хочеться мне кушать".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування