Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЧЕРЕЗ ЛУЦЕНКА БЮТ МОЖЕ ВТРАТИТИ ЩЕ 18 БІЙЦІВ

Четвер, 30 листопада 2006, 13:24

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов не виключає, що ті депутати від БЮТ, які проголосували за постанову щодо міністра Юрія Луценка, можуть бути виключені з фракції.

"Я не виключаю цього", - сказав Турчинов у відповідь на запитання журналістів.

За його словами, фракція проведе внутрішнє розслідування того, що сталося, і на засіданні у п’ятницю "вирішуватиме питання по кожному депутату, які порушили фракційну дисципліну".

"Люди, які проголосували сьогодні за це рішення, нанесли дуже серйозну шкоду БЮТ, бо нас не цікавить відставка Луценка, нас цікавить звільнення Януковича", - сказав Турчинов.

"Ми хотіли, щоб сьогодні антикризова коаліція зламалася, щоб це була чергова криза антикризової коаліції, щоб це став ще один крок до відставки уряду Януковича. На жаль, цього не сталося", - додав він.

Також Турчинов нагадав, що, незважаючи на те, що БЮТ негативно ставиться до роботи Луценка, фракція ухвалила рішення не голосувати постанову.

Як відомо, за постанову про звернення до Кабміну про звільнення Луценка проголосували 18 членів БЮТ, 4 з яких раніше підтримали антикризову коаліцію під час голосування за бюджет, проте так і не вийшли з фракції БЮТ.

На питання, чи очікувала фракція на таку кількості голосів від своїх членів за постанову проти Луценка, Турчинов відповів:

"Ми не очікували 14 голосів, тому що ви розумієте, що 4 – це логічно. Ми не очікували, що крім зрадників, яких уже виключили, є ще люди, які порушують партійну дисципліну".

Водночас міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, на питання, як він оцінює те, що 14 членів БЮТ проголосувало за цю постанову, відповів:

"Це доводить, що в БЮТ існує політика подвійних стандартів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування