Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко згадала Луценку всі гріхи, і думає, що він не впорався

Четвер, 30 листопада 2006, 14:58

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє вивести зі складу партії всіх людей, які голосували за відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це йдеться у заяві Тимошенко поширеній у ЗМІ.

Водночас лідер БЮТ "абсолютно переконана", що Юрій Луценко на посаді міністра внутрішніх справ України працював, "м’яко кажучи неефективно і зі своїми обов’язками не впорався".

"За часів Юрія Луценка не було розкрито жодного резонансного злочину, а бандити не сіли в тюрми, як було обіцяно людям під час помаранчевої революції. Більше того, я знаю, що недоведення резонансних кримінальних справ до суду пояснюються не службовою недбалістю Генпрокуратури, а кулуарними домовленостями між фігурантами справ та керівництвом МВС", - відзначила вона.

Тимошенко також наголосила, що під час перебування Луценка на посаді міністра МВС декілька членів її політичної сили, в тому числі й вона стали "об’єктами безпідставної агресії з боку керівництва української міліції".

"Саме міністерство за останні два роки перетворилося на шоу-структуру, яка публічно анонсувала арешти на телебаченні, чи проводила слідчі дії в прямому ефірі. Викликав чимало запитань і моральний образ міністра, який вчора клявся, що ніколи "в його трудовій книжці не стоятиме штамп, що він працював в Уряді Януковича", а вже назавтра чіплявся за крісло що було сил", - заявила вона.

Однак Тимошенко вважає, що Луценко – це частина уряду Януковича і може бути відправлений у відставку лише разом з усім урядом.

Лідер БЮТ нагадує, що фракція вирішила не голосувати за відставку міністра, а результати голосування є наслідком "персональних домовленостей" окремих депутатів БЮТ з членами команди Януковича.

"Завтра, на засіданні нашої фракції я звернуся до депутатів з проханням поставити на голосування питання про те, що люди, які підтримали сьогодні відставку Луценка більше не є членами нашої політичної команди", - зазначила Тимошенко.

"Мені шкода що особисті інтереси окремих депутатів увійшли в конфлікт з рішенням фракції, яке приймалося демократично і публічно. З іншого боку, добре що ми тепер знаємо "людей Януковича" у фракції в обличчя", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...