Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКА ЗАЛИШИЛИ МІНІСТРОМ ТІЛЬКИ НА ОДНУ НІЧ?

Четвер, 30 листопада 2006, 17:21

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що повторне голосування за відставку Юрія Луценка з посади міністра відбудеться після консультацій коаліції з прем'єром Віктором Януковичем.

"Нам треба узгодити питання наступного кроку після звільнення Луценка. Рада коаліції хотіла б обговорити це питання з прем'єром після його повернення з відрядження", - сказала вона у коментарі "Українській правді".

На питання, чому не вдалося звільнити Луценка у четвер, Богатирьова відповіла: "Не трапилось нічого такого, що б залишило це питання без вирішення".

Лідер фракції повідомила, що Янукович повертається з Москви до України в суботу, і перед його від'їздом до Америки, який має початися в неділю, 3 грудня, вони повинні обговорити з ним нову кандидатуру на посаду міністра внутрішніх справ.

При цьому Богатирьова не виключила, що Луценко пробуде на своїй посаді щонайменше 10 днів, до наступного сесійного тижня, оскільки консультації з Януковичем будуть проведені тільки в суботу, після закриття поточного сесійного тижня.

У свою чергу інший член фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов зазначив, що антикризова коаліція повторить спробу відставити Луценка: "Він ще одну ніч побуде міністром".

На питання, чи буде коаліція у п'ятницю знову намагатися проголосувати за відставку Луценка, Кушнарьов відповів: "Не просто будемо намагатися, а будемо голосувати".

Депутат бачить причини провального голосування за відставку міністра в четвер у тому, що соціалістам не вдалося висловити свою позицію з цього питання.

"Ви ж бачили, у них виривали картки для голосування", - пояснив Кушнарьов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування