Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ЗРОБИТЬ ВСЕ, ЩОБ ЯНУКОВИЧ НЕ ВІДСТАВИВ ЛУЦЕНКА

Четвер, 30 листопада 2006, 17:42

Наміри антикризової коаліції усунути з посад міністрів Юрія Луценка та Бориса Тарасюка дестабілізують ситуацію в Україні.

Про це заявив президент Віктор Ющенко в ексклюзивному інтерв’ю українській службі Бі-Бі-Сі, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко сказав, що оскільки міністр внутрішніх справ Юрій Луценко був призначений в уряд за квотою "Нашої України", на його відставку як президент він не може вплинути.

"Але у політичному сенсі я буду виступати проти цього і застосую усі можливі засоби впливу, щоб це рішення не було реалізоване", - додав президент.

Щодо міністра закордонних справ, то президент сказав: "Борис Тарасюк буде працювати".

Він зазначив, що вже вніс пропозицію прем’єр-міністру про недоцільність такої відставки і наголосив, що вона є компетенцією президента.

Ющенко переконаний, що Борис Тарасюк виконує покладені на нього обов’язки, і "ця робота потрібна Україні".

Відповідаючи на запитання про те, якими є причини звільнення з посади голови СБУ Ігоря Дріжчаного, президент заявив, що він виконав усі ті завдання, які були поставлені перед ним як керівником Служби.

"Він започаткував і значною мірою провів реорганізацію Служби безпеки. Тому я вважаю, що тепер в апараті Ради національної безпеки і оборони буде додано "свіжу кров", - сказав президент.

Інтерв’ю Ющенка пролунає у програмі української служби Бі-Бі-Сі 30 листопада, о 21 годині.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування