У П’ЯТНИЦЮ РАДА ЗРОБИТЬ ПОДВІЙНИЙ УДАР

Четвер, 30 листопада 2006, 19:34

Верховна Рада на пленарному засіданні в п'ятницю, 1 грудня, розгляне звільнення міністра закордонних справ Бориса Тарасюка.

Про це сказано в проекті порядку денного, текст якого мають Українські новини.

Водночас на сайті Верховної Ради зареєстровано постанову Кабміну про звільнення Бориса Тарасюка. Раніше таку ж постанову внесли депутати антикризової коаліції.

Депутат Володимир Сівкович в ефірі каналу НТН заявив, що, можливо, у п’ятницю парламент розгляне питання про відставку Луценка і Тарасюка, а також призначення нового міністра внутрішніх справ.

Депутат також зауважив, що Верховна Рада не змогла звільнити Луценка у четвер, оскільки не було погоджено, яка з сил коаліції отримає цю посаду в майбутньому.

"Зараз немає людей в коаліції, які хотіли б залишити Луценка на посаді. Ні серед комуністів, ні соціалістів, ні регіонів. Питання лише, чия це буде квота. Це все", - зазначив Сівкович.

На посаду міністра сім'ї молоді та спорту, за словами депутата, скоріше за все, призначать Віктора Коржа.

Сівкович також пояснив, що посаду міністра надзвичайних ситуацій буде заповнено після того, як вирішиться, кому відійде квота МВС. "Якщо соціаліст буде міністром внутрішніх справ, то регіонал – міністром надзвичайних справ. Тут все просто", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування