Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Найгуманніший і найсправедливіший суд" став на захист СДПУ(о)

Понеділок, 11 грудня 2006, 14:57

Печерський районний суд Києва зобов`язав Центральну виборчу комісію підбити загальні підсумки збору підписів громадян під вимогою про проведення всеукраїнського референдуму щодо вступу України до НАТО і Єдиного економічного простору.

Про це повідомляє прес-служба СДПУ(о).

Суд виніс рішення за адміністративним позовом громадянина Осадчого до ЦВК, в якому було визнано протиправною бездіяльність ЦВК, що стосується підбиття підсумків збору підписів громадян України щодо проведення референдуму за народною ініціативою.

Суд зобов`язав Центрвиборчком виконати свій обов`язок відповідно до частини 4 статті 20 Закону України "Про всеукраїнські і місцеві референдуми" й підбити загальні підсумки збору підписів громадян України.

Як відомо, СДПУ(о) з листопада 2005 року по лютий 2006 року по всій країні організувала 109 ініціативних груп, які зібрали на підтримку референдуму про членство України в НАТО і участь в ЄЕП понад 4,6 млн. підписів, які були передані в ЦВК.

30 жовтня цього року голова ЦВК Давидович повідомив, що правоохоронні органи порушили 28 кримінальних справ за фактами порушень при зборі підписів за проведення референдуму про членство України в НАТО і ЄЕП.

У свою чергу, 9 листопада прес-служба Генеральної прокуратури повідомила, що відомство вивчає 10 кримінальних справ, порушених за фактами внесення неправдивих відомостей в підписні листи щодо проведення всеукраїнського референдуму з питань вступу України до НАТО і ЄЕП.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування