Симоненко усе ще бачить, як Ющенко скасовує політреформу

Понеділок, 11 грудня 2006, 16:46

Компартія заявляє, що президент Віктор Ющенко здійснює тиск на Конституційний Суд з метою скасування політреформи.

Про це говориться в заяві пленуму ЦК КПУ, розповсюдженій в понеділок.

"Ющенківці здійснюють тиск на Конституційний Суд, домагаючись, щоб він визнав зміни в Основному Законі неконституційними", - говориться в заяві.

"У порушення діючого законодавства Ющенко формує так звану конституційну комісію з вироблення нової редакції Конституції", - сказано у повідомленні.

КПУ відзначає, що "шляхом політичного шантажу і залякування, "помаранчева рать" нав'язує суспільству ідею перегляду основних положень політичної реформи, ціль якої повернути Ющенку кучмівсько-диктаторські владні повноваження".

У повідомленні відзначається, що "махровий націоналізм, антикомунізм і ксенофобія президента Ющенка, що створює живильне середовище для неофашизму в Україні, не пройде!"

"Ми закликаємо всі ліві і лівоцентристські політичні сили, усю прогресивну громадськість України, усіх чесних людей згуртуватися в єдиний Антифашистський Фронт для захисту демократії і цілісності України", - йдеться у повідомленні.

Раніше Ющенко неодноразово заявляв, що не домагається скасування політреформи. Він також створив Конституційну комісію, яка має вдосконалити зміни до Конституції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування