Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович переживає, щоб Ющенко не потрапив під поганий вплив

Понеділок, 11 грудня 2006, 20:50

Політики дезінформують населення з метою схилити главу держави до застосування права вето до закону про держбюджет на 2007 рік.

Про це йдеться у заяві прес-служби Кабінету міністрів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На громадян йде потік дезінформації і грубої неправди від політиків, що втрачають довіру народу...

Автори подібних заяв розуміють, що підбурюють президента вже не просто до ветування життєво необхідного країні закону, а фактично провокують протиріччя між гілками влади, політичну кризу в державі і конфлікт у суспільстві", - підкреслюється в заяві.

У документі зазначається, що до "кампанії наклепів і перекручувань приєдналися і деякі посадові особи секретаріату президента, народні депутати від фракцій "Нашої України" і Блоку Юлії Тимошенко".

"Ті, хто за півтора роки розтринькав соціально-економічні завоювання України, завалив економіку, що стрімко розвивалася, тепер повчають суспільство, як будувати народне щастя", - говориться в документі.

Прес-служба Кабміну також відзначає, що "абсолютно очевидний той факт, що відповідальність у різкому збільшенні вартості житлово-комунальних послуг лежить на колишніх прем'єр-міністрах" Юлії Тимошенко і Юрієві Єханурові.

"Саме вони скасували довгострокові угоди по постачаннях в Україну на природний газ за фіксованою ціною 50 дол. за 1 тис. кубометрів", - заявляє прес-служба уряду.

Разом з тим, відзначається в повідомленні, уряд сподівається на те, що президент підпише бюджет і "це не призведе до різкого погіршення життя людей уже з 1 січня 2007 року" в умовах підвищення цін на житлокомпослуги.

"Уряд розраховує, що президент... не потрапить під вплив авантюрних політиканів, що закликають його вперше в історії України зірвати бюджетний процес і породити хаос у нашій країні. Їхнє кредо "чим гірше, тим краще", їхнє заняття - провокування конфліктів", - відзначається в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...