Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мороза побачили, як Ющенко встромив ніж у спину

Вівторок, 12 грудня 2006, 10:11

Представник Партії регіонів Тарас Чорновіл не виключає, що до кінця року президент таки підпише бюджет після доопрацювання його депутатами.

Про це Чорновіл сказав журналістам у кулуарах парламенту.

Він охарактеризував крок президента щодо накладання вето на бюджет "не економічним і не державним, а політичним".

При цьому Чорновіл висловив подив, щодо такої позиції президента, оскільки нагадав, що "в день голосування (бюджету) депутати отримали від президента лист із подякою Кабміну та бюджетному комітету за майже повне врахування його зауважень і застережень".

Інший "регіонал" Євген Кушнарьов повідомив журналістам, що у пояснювальній записці президент пропонує збільшити видаткову частину бюджету на 5 млрд гривень.

Водночас, за словами депутата, у записці не визначено жодного джерела надходження цих коштів.

"Така псевдотурбота про людей не личить президентові країни", - сказав Кушнарьов, висловивши припущення, що оскільки між направленням бюджету до секретаріату і накладанням вето пройшло занадто мало часу, то президент готувався до цього заздалегідь.

У свою чергу, бютівець Сергій Терьохін зазначив: "Чим з таким бюджетом, краще взагалі без бюджету жити. В тексті є стільки дірок і шпарок, що краще взагалі його не приймати".

Між тим новообраний голова фракції СПУ Іван Бокий вважає, що накладання вето на бюджет - це "ніж у спину державі, а не Верховній Раді".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...