Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати Тимошенко узяли Черновецького штурмом

Вівторок, 12 грудня 2006, 10:22

Депутати Верховної Ради від БЮТ узяли штурмом президію Київської міськради.

Групи по 10-15 депутатів прорвали оборону по обох боках від президії і стали навколо мера Києва Леоніда Черновецького.

Побачивши такий розвиток подій, Черновецький звернувся до охоронців, говорячи про одного з депутатів: "Тримайте його будь-яким способом, тому що це ненормальний".

Після цього секретар Київради Олесь Довгий оголосив перерву на півгодини: "Є пропозиція оголосити перерву, оскільки неможливо проводити засідання".

Після оголошення перерви Черновецький сказав, що "рано чи пізно блокаду президії буде знято".

"Зараз будемо думати, для цього і є голова, щоб ухвалювати оптимальні рішення", - зазначив мер.

"Звичайно, присутність Тимошенко в залі – партнера Лазаренка – створює умови, в яких дуже складно працювати", - додав він.

Перед захопленням президії Київрада не змогла ухвалити жодного питання, винесеного на голосування, зокрема, й пропозицію БЮТ щодо зниження тарифів. "За" проголосували 44 депутати, за необхідних 61.

Мер Києва запропонував повернутися до порядку денного. При цьому він сказав, що опозиція, яка блокує засідання – "це люди, які хочуть дерибану, інакше чому б вони сюди прийшли".

У залі стали чутні вигуки "Ганьба", на що мер відповів: "Не звертайте уваги. Ці крики "Ганьба" - це правда, вам "Ганьба", стид і позор".

Звертаючись до одного з депутатів Верховної Ради, що присутні у залі, Черновецький сказав: "У вас скоро очі на лоб вилізуть, подивіться на себе".

Час від часу у різних місцях сесійної зали виникають сутички.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування