Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов пропонує Януковичу покласти гроші з кишень у бюджет

Вівторок, 12 грудня 2006, 11:56

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов не виключає, що найближчим часом уряд може збільшити витрати на соціальну політику, як того вимагає президент.

"Ймовірно, що найближчим часом уряд спробує внести корективи в соціальну політику", - сказав Турчинов "Українській правді", коментуючи ситуацію з ветуванням президентом бюджету на 2007 рік.

"Для цього багато не треба. Просто ті гроші, які вони запланували покласти у власні кишені, треба перекласти на соціальне забезпечення населення", - додав він.

При цьому він не виключив й іншого варіанту розвитку подій, коли уряд і коаліція "прогнозуючи серйозні проблеми на початку року, нічого не робитиме з бюджетом" і тим самим перекласти відповідальність за бюджетний процес на президента.

За словами Турчинова, в будь-якому разі виходом із ситуації має стати розпуск Верховної Ради.

"Вихід тільки один. У Вавилона (швидше за все Турчинов мав на увазі Карфаген - УП) має бути тільки один кінець – він повинен бути зруйнований, тобто цей парламент не має жодних перспектив нормально стабільно працювати", - додав він.

За словами Турчинова, кризи між гілками влади стають "перманентними, і завтра буде щось іще".

"Тобто нам потрібен парламент, де не продаються депутати. І уряд який не паразитує за рахунок власного народу", - наголосив Турчинов.

На репліку про те, що на даний момент не має підстав для розпуску парламенту, Турчинов посміхнувся і сказав "є!".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування