Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не дасть антикризовикам подолати вето Ющенка

Вівторок, 12 грудня 2006, 13:29

Блок Юлії Тимошенко у жодному разі не підтримає антикризову коаліцію у подоланні вето президента на Державний бюджет-2007.

"Ми ніколи не підтримаємо коаліцію у подоланні вето", - сказав представник БЮТ Олександр Турчинов.

Більше того, він вважає, що навіть пропозиції президента, які надійшли до Верховної Ради є "занадто слабкими".

Зокрема, за його словами, вони не враховують прихованого дефіциту місцевих бюджетів приблизно у 9 млрд гривень, а також не вирішують питання відносно того, щоб залишити рівень соціального забезпечення громадян "хоча б на рівні 2005 – 2006 років".

Водночас Турчинов зауважив, що коаліція може внести відповідні корективи до бюджету у разі бажання це зробити "хоч протягом доби".

Також Турчинов зізнався журналістам, що у сесійній залі до нього підходили представники антикризової коаліції з проханням підтримати їх у голосуванні щодо подолання вето президента.

"На це ми сказали: Шановні друзі, не можете – будь-ласка подавайте у відставку, ми сформуємо бюджет протягом тижня і цей бюджет підтримає президент і, найголовніше, український народ", - зазначив він.

При цьому Турчинов припустив, що до нового року держава все ж таки зможе отримати бюджет, якщо представники коаліції та уряду "захочуть з народом хоч трошки поділитись".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...