Міністр Януковича натякає Януковичу, що з нафтовиками можна і жорсткіше

Вівторок, 12 грудня 2006, 14:00

Міністерство економіки рекомендує Кабінету міністрів переглянути зафіксовані в меморандумі з нафтотрейдерами ціни убік їхнього збільшення.

Про це повідомив міністр економіки Володимир Макуха у вівторок на прес-конференції в Києві.

За його словами, зараз для деяких видів палива реалізація за зафіксованими у меморандумі цінами стає збитковою, і "ми у своєму листі запропонували збільшити ціни".

При цьому Макуха додав, що найближчим часом буде ухвалено відповідне рішення, повідомляє УНІАН.

Він також повідомив, що сьогодні під головуванням віце-прем'єра з питань ПЕК Андрія Клюєва відбудеться засідання експертно-аналітичної групи з питань функціонування ринку нафти і нафтопородуктів, на якому, зокрема, будуть розглядатися пропозиції Мінекономіки зі зміни цін на нафтопродукти.

У серпні 2006 року Кабінет міністрів підписав меморандум про партнерство з підприємствами і компаніями, які здійснюють діяльність на внутрішньому ринку нафти і нафтопродуктів.

Зокрема, 12 серпня Мінпаливенерго і нафтотрейдери домовилися про граничну ціну на бензин А-95 у 4,7 грн./літр, а на дизпаливо - 4,1 грн./літр.

1 листопада уряд домовився з нафтотрейдерами про чергове зниження цін на світлі нафтопродукти до 12 листопада: на А-95 до 3,65 грн., ДТ - до 3,60 грн.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування