Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НЕ ДОТИСЛА ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ЧЕРЕЗ ЙОГО РОДИНУ

Вівторок, 12 грудня 2006, 16:08
Опозиція в Київраді буде продовжувати блокувати пленарні засідання міськради, заявила лідер опозиційного блоку Юлія Тимошенко.

"Ми не розблокуємо Київраду, тому що залишити її цим клептоманам було б неправильним стосовно киян", - заявила Тимошенко на прес-конференції після перерви в пленарному засіданні Київради.

Вона повідомила, що представники опозиційних фракцій мали дві зустрічі з мером Леонідом Черновецьким і представниками більшості, на яких розглядалися три варіанти виходу зі сформованої ситуації.

Зокрема, пропонувалося ухвалити рішення про зниження тарифів у 2 рази, про створення робочої групи для розробки документів, що передбачають передачу в оренду і продаж землі та комунального майна на конкурсних засадах.

За словами Тимошенко, Черновецький погоджувався з цими пропозиціями, однак більшість "не просто не підтримала, а відхилила всі пропозиції без винятку".

"І коментар мера, який був до цього - якщо зараз забрати всі земельні ділянки з порядку денного, то практично розвалиться вся більшість", - підкреслила Тимошенко.

При цьому Тимошенко висловила співчуття в зв'язку з тим, що "у Київраді процвітає не просто кумівство, а незрозуміло, хто взагалі Київрадою править".

Зокрема, за її словами, на погоджувальній раді крім керівників фракцій були присутні син мера Степан Черновецький, зять мера В'ячеслав Супруненко, його брат Олександр Супруненко, а також чоловік сестри мера Анатолій Чуб.

"Саме ці люди, а не мер, правили ситуацією на погоджувальній раді", - заявила Тимошенко.

"Київрадою керує родина, котра вважає, що земля, банки – це їхня власність", - підкреслила вона.

Лідер БЮТ додала, що опозиція – Блок Юлії Тимошенко, "Наша Україна" та Блок Віталія Кличка – не розблокує роботу Київради, більше того, вони проаналізують питання щодо землі, поставлені на сьогоднішню сесію, і сьогодні "покажуть, за якою ділянкою який депутат стоїть".

Крім того, Тимошенко заявила, що блокувати роботу Київради вони будуть доти, "доки в Київраду не повернеться чесність і не народяться документи, котрі обіцяв перед виборами Черновецький".

"Інтерфакс-Україна" ,Ліга

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування