Кушнарьову для Шуфрича нічого не шкода, навіть якщо в нього немає відповідних записів

Вівторок, 12 грудня 2006, 17:33

Партія регіонів віддала свою квоту на посаду міністра надзвичайних ситуацій, на яку призначений Нестор Шуфрич, на прохання прем'єр-міністра Віктора Януковича.

Так в інтерв'ю журналістам заявив заступник керівника фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов, повідомляє УНІАН.

"Сподіваюся, що шкодувати з цього приводу не доведеться", - заявив депутат.

За словами депутата, Шуфрич - "відомий політик, людина, що має тверду позицію, людина, яка довела своїми справами, що може працювати в команді".

Крім того, "близький до нас (Партії регіонів) по політичній позиції", відзначив Кушнарьов.

За словами Кушнарьова, в Україні все більше міністрами стають політичні фігури і люди, які на ці посади призначаються, "зовсім необов'язково повинні мати у своїй біографії якісь відповідні записи, які раніше вважалися обов'язковими".

Він відзначив, що це призначення не обговорювалося із СДПУ(о) і ніяких "міжпартійних угод з приводу призначення Шуфрича не підписувалося".

У той же час депутат Борис Безпалий заявив, що "Шуфрич – правовий нігіліст, простіше кажучи – "бєспрєдєльщик". Він з тих людей, які відносяться до законів, як до паперу, зіпсованого типографською фарбою".

"Орудувати Нестор Шуфрич уміє. Черкащина пам'ятає здібність Шуфрича орудувати грішми. Завдяки цим своїм здібностям він і став депутатом-мажоритарником у 2002 році. Думаю, черкащани не дуже зрадіють, коли почують цю новину із призначенням. Але тепер, у рангу міністра, Шуфрич повинен розпоряджатися коштами чесно і прозоро. Тим більше, що МНС – відомство, у розпорядженні якого знаходяться серйозні бюджетні кошти", - відзначив депутат.

Обком, razom.org.ua

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News