Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович настійно рекомендує гуляти весь тиждень

Вівторок, 12 грудня 2006, 18:54

Кабінет міністрів рекомендує керівникам низки підприємств зробити 2-5 січня вихідними з наступним відпрацьовуванням цих днів по суботах в інші місяці.

Відповідні рекомендації про перенесення робочих днів для сприяння святкуванню у 2007 році затверджені постановою від 12 грудня, повідомляє прес-служба уряду.

Зокрема, у зв'язку зі святкуванням 1 січня Нового року і 7 січня Різдва Христового робочий день вівторка 2 січня рекомендується перенести на суботу 20 січня, 3 січня - на 27 січня, 4 січня - на 10 лютого, робочий день п'ятниці 5 січня - на суботу 24 лютого.

У зв'язку зі святкуванням Міжнародного жіночого дня 8 березня вихідними будуть 8-11 березня (робочий день п'ятниці 9 березня пропонується перенести на суботу 3 березня).

День міжнародної солідарності трудящих, що відзначається 1 і 2 травня, приходиться в 2007 році на вівторок-середу. У цьому зв'язку пропонується зробити робочий день замість понеділка 30 квітня в суботу, 28 квітня.

День конституції 28 червня цього року приходиться на четвер. Уряд рекомендує п'ятницю, 27 червня, зробити вихідним і перенести робочий день на суботу, 16 червня.

Новий, 2008 рік, Україна буде святкувати в ніч з понеділка 31 грудня, на вівторок, 1 січня.

Замість 31 грудня уряд рекомендує зробити робочим день суботи, 29 грудня.

Така постанова ухвалена з метою "створення сприятливих умов для святкування" згаданих свят і раціонального використання робочого часу.

Рекомендації про перенос робочих днів адресовані керівникам підприємств, установ і організацій (за винятком органів Пенсійного фонду, Українського державного торговельного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державного казначейства і банківських установ).

Вихідні дні переносяться для працівників, яким установлений п'ятиденний робочий тиждень із двома вихідними.

Спеціальний режим роботи банків і їхніх установ у зазначені дні встановлює Національний банк.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...