Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знає, що Черновецький вже наділив землю своїм. На черзі регіони

Вівторок, 12 грудня 2006, 20:36

У середу фракція БЮТ у Київраді має намір звернутись до суду для оскарження рішень Київради, які приймаються у вівторок за закритими дверима без участі майже половини депутатів Київради.

Про це повідомила журналістам увечері лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Вона підкреслила, що зараз, за наявною в нею інформацією, на 10-му поверсі мерії роздається столична земля - це 113 земельних ділянок, які були внесені до порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання сесії Київради.

"Виявилося, що, наприклад, керівник Громадського активу Києва Олександр Пабат забирає землю - 26 чи 35 гектарів. Ми думаємо, що за цим стоїть не один депутат, а ціла фракція", - заявила лідер БЮТ.

"На післязавтра запланована земля для Партії регіонів, а на сьогодні запланована земля для фракції Черновецького – безпосередньо для лідера фракції, для Дениса Комарницького. Дільож землі іде по повній програмі", - сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що саме через цей запланований розподіл землі мер Києва Леонід Черновецький та його команда відмовилися під час сьогоднішніх переговорів відкласти на тиждень розгляд земельних питань і за цей час вибудувати прозорі процедури.

"Але їм цей фінт не пройде. Завтра в суд наша фракція буде звертатися", - підкреслила лідер БЮТ. Вона додала, що найближчими днями фракція напрацює план дій, щоб не дати проводити далі такі "злочинні сесії в Київраді і не дати грабувати киян".

Раніше голова регламентної комісії Київради Юрій Дмитрук повідомив, що 42 депутати в приміщенні сесійної зали на 4-му поверсі своїми підписами ухвалили рішення про перенесення планерного засідання сесії на 14 грудня.

В цей час, за його інформацією, інша частина депутатів Київради зібралась на 10-му поверсі мерії для проведення зборів.

У будинку Київради відключені ліфти, двері на 10-й поверх забарикадовані і жоден з працівників мерії, а також депутати, які перебувають на 4-му поверсі, не можуть потрапити на збори.

"Ми вважаємо це засідання (збори) нелегітимним, тому що в будь-якому випадку кожного депутата повинні були попередити, що засідання сесії переноситься в інше приміщення. Ніхто цього не зробив", - сказав Дмитрук.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування