Черновецькому радять збирати довідки від психіатрів

Середа, 13 грудня 2006, 09:20

Фракція БЮТ закликає створити тимчасову слідчу комісію з розслідування фактів побиття депутатів у Київській міськраді.

"Ми наполягаємо на створенні спеціальної слідчої комісії, яка б розібралася з фактами побиття депутатів Київради", - заявив у Верховній Раді член фракції Микола Томенко.

Він зазначив, що "такі випадки були на минулому тижні, і Леонід Черновецький у властивому йому космічному стилі сказав, що у нього є довідка, що їх били, але не дуже сильно".

"Якщо Леонід Михайлович любить збирати довідки від психіатрів, хай збирає. Нам у сесійній залі треба захистити не тільки депутатів Верховної Ради, але й Київради, тому прошу підтримати нашу постанову", - додав Томенко.

У свою чергу член фракції Партії регіонів Василь Горбаль заявив, що Партія регіонів звертається до міністра внутрішніх справ, генпрокурора та голови СБУ з проханням дати належну оцінку діям народних депутатів у Київраді.  

"Київрада стала ареною для рейдерської атаки з боку депутатів, членів фракції БЮТ", - заявив Горбаль.

"Опозиція, яка складає меншість у Київраді, вдалася до старих деструктивних прийомів: потасовок, бійок, погроз, зриву засідання. Це ще раз свідчить, що їх цікавить не добробут киян, а дестабілізація ситуації в столиці", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування