Шуфрич уже придумав чим займатися

Середа, 13 грудня 2006, 09:22

Новопризначений міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич розповідає, що призначення його на цю посаду було досить несподіваним.

"Від пропозиції до призначення пройшло кілька годин", - сказав Шуфрич в інтерв'ю газеті ""Дело"", опублікованому в середу.

"Це було рішення антикризової коаліції. Пропозиція надійшла від Партії регіонів. Вона використовувала свою квоту на цю посаду. І для мене велика відповідальність, що саме мені запропонували керувати настільки важливим і непростим міністерством", - розповів він.

На питання, як йому "вдалося побороти Партію регіонів", якій належить ця квота, він відповів:

"Із друзями не борються, друзі один одного підтримують. Це відноситься і до Партії регіонів, і до Соціал-демократичної партії (об'єднаної)".

Відповідаючи на питання, що Шуфрич збирається робити на новій посаді, він відповів:

"Ми повинні в першу чергу створити умови для святкування Нового року в Україні. Це один з найважливіших іспитів, які потрібно пройти зараз МНС – новорічні свята".

"Я буду готуватися до засідання Кабміну, а також, зважаючи на те, що в міністерстві довго не було міністра, потрібно братися за роботу. Потрібно затвердити програму роботи міністерства на 2007 рік", - сказав він.

"Насамперед, у відношенні такої проблеми, як Новобогданівка. Ми просто зобов'язані ліквідувати наслідки багатьох техногенних і природних катастроф, що відбулися цього року в Україні", - додав Шуфрич.

Він також пообіцяв, що в самому міністерстві "люстрації не буде".

"Я ніколи не був прихильником люстрацій. Сьогодні в такому міністерстві має цінуватися професіоналізм. Професіонали в МНС будуть працювати і далі", - сказав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування