Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла, як депутати сховались від неї в туалеті

Середа, 13 грудня 2006, 09:51

Блок Юлії Тимошенко наполягає на створенні Тимчасової слідчої комісії для розслідування дій Київради щодо підвищення тарифів на ЖКГ та голосування земельних ділянок.

Із такою заявою в середу з трибуни виступила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Ми наполягаємо на тому, щоб була створена ТСК по подіям в Київраді, а ми по всій країні розповсюдимо цю хвилю перевірки як встановлені тарифи для населення України, і ви можете покластися на нашу фракцію", - наголосила Тимошенко.

"Якщо газ в цілому підвищився на 50% в ціні, то по всім містам комунальні послуги підвищують в 2,5 – 4 рази. Це говорить про те, що певні ділки, які сидять на всіх комунальних мережах, вони скористалися цим достойно і під прикриттям уряду нищать родинний бюджет кожної родини", - наголосила вона.

Тимошенко також вважає, що в Києві склалося "корупційне об'єднання з депутатів Київради з фракції Черновецького, Партії регіонів, Соціалістичної партії". Вона згадала, як соціалісти раніше виходили на мітинги при підвищенні тарифів на 20%. "А зараз 3,5 рази в Київраді, їх це влаштовує", - зазначила вона..

"Наша фракція практично всім складом прийшла до Київради і заявила меру і корупційній більшості, що не дамо грабувати киян, бо модель проста, і ця модель буде використовуватись по всій країні", - зазначила вона.

За її словами, за модель спочатку виставляють підвищені тарифи, з якими люди не можуть впоратись.

"Те, що в якості тарифів, буде знайдено на певних рахунках у муніципальних лідерів, і борги, які утворяться у людей, будуть забиратися через конфіскацію житла", - спрогнозувала Тимошенко, і додала, що конфіскація житла в Києві дає мільярдні прибутки.

Вона наголосила, що саме тому її фракція заблокувала роботу сесії і добилася перших результатів, бо вже Черновецький заявив про зниження ціни на комунальні тарифи на 10% і на 50% для малозабезпечених киян.

"Але ми будемо проводити таку політику, поки вдвічі не будуть знижені тарифи і не відповідатимуть реальній вартості послуг", - наголосила Тимошенко.

Вона також додала, що у вівторок на Київраді також було поставленно на голосування 117 земельних ділянок в Києві без конкурсу або аукціонів.

"Майже за кожною ділянкою стоять або депутати Черновецького, або депутати ПРУ, або інших фракцій, які зрозуміли, що ми не дамо провести сесію. Тоді вони сховалися на десятому поверсі в чоловічому туалеті і там проводили сесію, щоб я туди зайти не змогла. Сором який", - наголосила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування