У КАБІНЕТ СОРАТНИЦІ ЯНУКОВИЧА ЗАЛЕТІЛА КУЛЯ

Середа, 13 грудня 2006, 12:05

У середу вранці в кабінет депутата від Партії регіонів Юлії Ковальової, який знаходиться в приміщенні бюджетного комітету на Банковій, залетіла куля.

Про це йдеться в повідомленні поширеному помічником депутата Олександром Горобцем.

За його словами, станом на 12:30 "велика група експертів у міліцейських одностроях і в цивільному заповнили кабінет №603 (шостий поверх вулиці Банкової 6/8) і з фототехнікою, спеціальним приладдям обслідують буквально кожен сантиметр".

"Будь-що вияснити у фахівців із приводу того, блукаюча це куля, чи з прицільного пострілу - не має змоги, оскільки ніхто на такі питання не відповідає", - зазначив помічник депутата.

Він відзначив, кабінет №603, в який потрапила куля, займає Юлія Ковальова, номер 119 у партійному списку Партії регіонів.

Вона член бюджетного комітету. До обрання депутатом працювала віце-президентом акціонерного товариства закритого типу "Гея", проживала в Харкові.

Поруч із кабінетом Юлії Ковальової – вікна апартаментів народного депутата України Олександра Буряка (БЮТ), Василя Потапова (Партія регіонів), тут же вікна робочого кабінету Раїси Богатирьової.

"Якби куля полетіла на метрів тридцять-сорок правіше, вона потрапила б у вікна секретаріату президента", - заявив Горобець.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...