Тимошенко хвилює генеалогічне древо Черновецького

Середа, 13 грудня 2006, 12:06

БЮТ на засіданні Київради 14 грудня продовжить наполягати на зниженні нових тарифів на комунальні послуги як мінімум удвічі.

"Ми будемо наполягати, в тому числі завтра, щоб тарифи були зменшені вдвічі і щоб їх привели у відповідність з розрахунками, які є обґрунтованими і які покривають збільшення ціни на природний газ", - сказала на брифінгу у середу лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Коментуючи ситуацію з блокуванням засідання Київради у вівторок, вона висловила думку, що це було "зроблено не дарма".

"Тому що як мінімум на цю ситуацію в Київраді звернув, слава Богу, увагу президент і від захисту Черновецького як мера міста в кабінетах секретаріату президента він перейшов до того, що зреагував на дії нашої фракції", - сказала Тимошенко.

"І власне спільними силами ми примусили вчора Черновецького оголосити про часткове зменшення тарифів", - додала вона.

Водночас лідер БЮТ висловила думку, що "це крапля в морі" і тарифи треба знижувати і надалі.

Окрім цього, за словами Тимошенко, за допомогою блокування опозиція у Київраді перешкодила розподілу між депутатами більшості низки земельних ділянок, що, на думку лідера БЮТ, було заплановано на порядку денному сесії.

Тимошенко зазначила, що серед інших запланованих ділянок "таємно пунктом 22 розподілялася земля аеропорту "Жуляни".

За її словами, у разі прозорого виділення цього об'єкту під інвестиційні проекти, він міг би принести 800-900 мільйонів доларів доходу до бюджету міста лише за цей рік: "А вони за безцінь, прикриваючи це словом "реформування", ділили цю землю між керівництвом фракції більшості і мером".

Окрім цього цікавим, за словами Тимошенко, є питання щодо відновлення ТОВ "Юнацький клуб Юнга" на території Жукового острова, яке пропонував зробити заступник мера Олесь Довгий.

"Зрозуміло, що земля на Жуковому острові просто золота і коштує вона занадто дорого для того, щоб такі юнати як Довгий просто їх на свої потреби використовували", - зазначила Тимошенко.

За її словами, практично за кожною земельною ділянкою на даний момент "стоїть пряма зацікавленість депутатів більшості Київради", серед яких, зазначила вона, є син, зять, брат зятя Черновецького.

При цьому Тимошенко пообіцяла "дослідити генеалогічне древо Черновецького" для того, щоб дізнатися, хто ще з його родичів є депутатами.

"Ми не допустили голосування по жодній земельній ділянці в закритому тіньовому корупційному режимі і ми вимагаємо від мера, що спочатку треба прийняти рішення щодо прозорих процедур розподілення земель, і поки він не прийме ці прозорі процедури, ми не дамо йому розподіляти землю. Хай він навіть про це не мріє", - заявила лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...