Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко не виключає розпуск парламенту вже навесні

Середа, 13 грудня 2006, 12:29

Народний депутат Петро Порошенко не виключає сценарій розпуску парламенту вже навесні 2007 року.

Про це він сказав в ефірі каналу Тоніс у вівторок, повідомляє прес-служба депутата.

"Я не хотів би бути добрим чи поганим пророком, але якщо ситуація буде розгортатися таким чином, то я абсолютно не виключаю сценарій розпуску парламенту вже навесні 2007 року", - заявив він.

Порошенко вважає, що такий сценарій можливий у випадку, якщо не буде чітко визначений формат взаємодії між президентом, урядом, і парламентом, не буде підтримана пропозиція "Нашої України" щодо конституційного врегулювання розподілу повноважень.

"Коментуючи ситуацію в партї "Наша Україна" Порошенко заявив, що не має жодного сумніву в обранні навесні на з'їзді партії НСНУ іншого лідера.

"Я можу передбачати його прізвище, але не хотів би зараз його оприлюднювати. Впевнений в тому, що це є просто погоджена процедура зміни керівництва партії", - наголосив він.

Порошенко вважає, що обрана на останній політраді НСНУ президія є тимчасовою. "Це фактично президія "временщиков", - зазначив він.

На його думку, Віктор Балога не зможе більше ніж 2-3 місяці поєднувати посади керівника секретаріату президента і голови ради партії, оскільки посада голови секретаріату президента, як і секретаря РНБО, є надзвичайно важкою щодо використання політичного лідерства.

Водночас Порошенко не виключив можливість підтримки Балоги на посаді керівника партії. На його думку, це буде залежати від того, як ефективно буде працювати діюча президія, і діючий обраний голова Ради.

Порошенко також підкреслив, що єдиним базовим центром впливу залишається президент.

"Головне для мене завдання: зберегти демократичні традиції в партії, забезпечити умови, в яких голос регіональних, обласних партійних організацій буде почутий", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування