Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СЕКРЕТАР ЧЕРНОВЕЦЬКОГО ЗАПЕВНЯЄ, ЩО ВОНИ ЗА ШАФАМИ НЕ ДЕРИБАНИЛИ ЗЕМЛЮ

Середа, 13 грудня 2006, 12:44

На засіданні сесії Київради не було розглянуто жодного земельного питання.

Про це у вівторок в ефірі телеканалу "Ера" заявив секретар Київради Олесь Довгий, "з метою унеможливлення політичних спекуляцій".

Коментуючи засідання сесії, проведене без участі опозиційних депутатів, Довгий пояснив, що у засіданні брали участь представники більшості (72 депутати), які підписали відповідну заяву.

За його словами, опозиційних депутатів запрошували взяти участь в обговоренні важливих для киян питань, внесених до порядку денного сесії.

Разом з тим, секретар Київради висловив жаль з приводу того, що представники опозиції не мають достатньої кількості компетентних людей, які б могли чітко аргументувати свою позицію з питань освіти, медицини чи спрощення процедури проходження містобудівної документації.

"Я розчарований і рівнем нерозуміння питання тарифів. І Юлією Тимошенко, і багатьма іншими розпіареними типажами. Вони, не маючи бажання вникнути в суть проблеми, намагаються зберегти свій рейтинг на рівні Київради", - зазначив він.

"Ми були свідками того, як у процесі тривалого переговорного процесу за участю Юлії Тимошенко та голів фракцій Київради, голова фракції "Наша Україна" в Київраді - всім відомий Дмитро Андрієвський - міг зупиняти Юлію Володимирівну, поплескуючи її по руці, виправляючи її з тих чи інших питань", - сказав він.

"І це при тому, що лідерка БЮТ, мабуть, мала б досконало розбиратися в цих питаннях, якщо прийшла до мерії і провела тут цілий день", - зауважив Довгий.

Секретар Київради наголосив, що на засіданні сесії були, зокрема, прийняті наступні рішення: створено робочу групу з удосконалення проходження процедури аукціонів на землю, затверджено програму розвитку столичної освіти на 2006-2010 роки, а також прийнято рішення, згідно якого з 1 січня 2007 року всі медичні заклади, що засновані на комунальній власності територіальної громади Києва, фінансуватимуть з міського бюджету.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування