Черновецький не дасть "Лазаренку в спідниці" влаштовувати неанонсовані революції

Середа, 13 грудня 2006, 15:18

Київський мер Леонід Черновецький пропонував Юлії Тимошенко домовитися про співпрацю, щоб уникнути блокування її депутатами засідання Київради.

"Я їй сказав, що не можна приходити і влаштовувати революцію без попередніх переговорів. Треба на початку оголосити війну", - заявив він на прес-конференції.

За словами Черновецького, під час бесіди він намагався переконати Тимошенко вирішувати питання несиловими методами.

"Я їй сказав: "Юлія Володимирівна, я тобі не вірю, жодному твоєму слову. Все що ти робиш, ти робиш для того, щоб увірватися до влади. І в цьому є щось звіряче. Але тим не менше твої питання мають право на відповіді, бо ти є лідером великої фракції. Ми створимо комісію (щодо тарифів на комунальні послуги) і на її чолі поставимо твою людину", - озвучив свою пропозицію мер.

"Вона сказала: "Ні, ви завтра ж маєте вирішити те, те і те", - сказав Черновецький, додавши, що Тимошенко вимагала швидких рішень, що на його думку неможливо.

При цьому Черновецький заявив, що взагалі не збирався вступати в діалог з Тимошенко, оскільки він давно її знає і сприймає її як "Лазаренка в спідниці".

Він знову звинуватив лідера БЮТ у вчиненні корупційних дій щодо нього за часів прем’єрства Лазаренка.

Мер зазначив, що змушений вступати з нею в дискусії у зв’язку з "м'якістю свого характеру".

"Я погоджуся знову розпочати розмову з цією людиною, якщо на початку розмови вона покається за минулі події", - заявив мер.

Він попросив журналістів змусити Тимошенко провести з ним дебати у прямому ефірі, додавши, що лідер БЮТ біжить від нього як чорт від ладану.

"Чому вона біжить? Я обіцяю поводитися коректно, я би мовчки посидів, а потім відповів би на запитання", - сказав Черновецький.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування