Черновецькому подобається то піднімати, то знижувати тарифи

Середа, 13 грудня 2006, 15:35

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що влада підвищує тарифи для того, щоб мати можливість їх потім зменшити.

Про це мер сказав, відповідаючи на питання журналістів у середу.

За його словами, першим етапом підвищення тарифів має стати доведення їх до рівня тарифів в інших містах.

"Якщо ми задекларуємо тарифи меншими, то ми не зможемо їх збільшити для тих людей, в яких грошей кури не клюють", - сказав Черновецький.

"Якщо ми декларуємо підвищення тарифів на один відсоток, то завтра я ні Бродському, ні Тимошенко, ні собі, а вони непогано живуть і я також не бідую, не зможу їх підняти. "Так гласит закон", - додав він.

Тому, переконаний Черновецький, тарифи мають бути підняті до рівня інших міст і "навіть трохи більше для того, щоб я міг відступити від них на користь людей з низькими статками".

Мер зазначив, що на даний момент вже знижено тарифи для людей, які мешкають у хрущовках і будинках барачного типу. "А завтра ми підійдемо до гостинок і будемо працювати на користь моїх виборців", - додав він.

Водночас Черновецький спростував заяви лідера БЮТ Юлії Тимошенко відносно запланованого розподілу землі на території Жукова острова і аеропорту "Жуляни" між ним та депутатами більшості Київради.

"Це чергова брехня. Аеропорт "Жуляни" завжди залишиться аеропортом "Жуляни" і я не планую будувати там черговий житловий масив. Я ніколи нічого не продавав і я стверджую, що моїх особистих інтересів у Київраді немає", - заявив мер.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування