Боделан нібито не приїжджав в Україну, але кричав: "Мені вас послати?"

Четвер, 14 грудня 2006, 09:48

Прем'єр-міністр Віктор Янукович стверджує, що йому нічого не відомо про можливе перебування в Україні екс-мера Одеси Руслана Боделана, водночас газета "Комерсант-Україна" повідомляє, що зустріч між ними все ж таки була.

"Та ні, це все чутки, перший раз узагалі про це чую", - сказав Янукович у середу.

У той же час джерела Комерсант-Україна кажуть, що зустріч прем'єра і Боделана все-таки була і відбулася вона в понеділок, 11 грудня.

"Він (Боделан) приїхав точно. Вони говорили близько десяти хвилин", – повідомило "джерело у Кабінеті міністрів, яке заслуговує на довіру".

За його словами, Боделан був не один. Екс-мера супроводжував голова парламентського комітету з питань транспорту і зв'язку, депутат фракції Партії регіонів Антон Пригодський.

Протягом середи Пригодський був недоступний для коментарів. Більш того, він не виходить на зв'язок зі своїми помічниками з 5 грудня – можливої дати появи Боделана в Україні. За інформацією видання, 11 грудня екс-мер Одеси залишив Україну.

Газета зауважує, що після публікації інформації про появу в Києві Боделана у Верховній Раді ходили чутки, що він продовжує знаходитися на території України.

"Дійшло до того, що говорили, нібито він живе у мене на дачі. У мене дачі немає вже півтора роки – забрали її. Не знаю, чи повірите, чи ні, але я його не бачив, не чув, по телефону не говорив, хоча до нього нормально ставлюся. Така інформація пішла... Може, тому що я з Одеси?", – сказав член фракції Партії регіонів Сергій Ківалов.

У свою чергу Боделан категорично спростував інформацію про його перебування в Україні, зокрема, факт свого перебування на дачі в Пущі-Водиці: "Я не збираюся коментувати всю нісенітницю, що ви написали! Мені вас послати? Послати?".

Номер телефону, за яким вдалося поговорити з колишнім мером Одеси, зареєстрований на приватний будинок в одному з найдорожчих приміських курортних районів Санкт-Петербургу – на станції "Горянська", де в основному розташовані дачі і заміські будинки високопоставлених чиновників.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування