Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС упевнений, що Тарасюка наступного разу пустять до Януковича

Четвер, 14 грудня 2006, 10:39

Міністерство закордонних справ упевнене в участі міністра закордонних справ Бориса Тарасюка в наступному засіданні Кабінету міністрів.

Про це журналістам повідомив перший заступник міністра закордонних справ Володимир Огризко, повідомляють "Українські новини".

Він підкреслив, що Тарасюк не звільнений і що він виконує свої функції міністра закордонних справ.

Огризко відзначив, що Тарасюк не був на засіданні уряду в середу, 13 грудня, тому що він знаходився з президентом Віктором Ющенком в Естонії і своїм наказом призначив Огризка виконувати обов'язки міністра в період своєї відсутності (12-13 грудня), і тому Огризко був на засіданні уряду.

"На наступному засіданні уряду Борис Іванович, безумовно, буде і буде брати участь у якості повноправного члена Кабінету міністрів", - сказав Огризко.

Відповідаючи на питання про причину скасування візиту Тарасюка в Алжир, який повинен був відбутися на цьому тижні (11-17 грудня), Огризко пояснив це технічними проблемами.

"Технічні проблеми, що так чи інакше періодично виникають, коли готуються ті або інші візити, але це зовсім не означає, що щось принципово помінялося", - сказав Огризко.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...