Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова поведе коаліцію і Януковича до Ющенка

Четвер, 14 грудня 2006, 10:39

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова переконана, що до кінця року в Україні з’явиться бюджет і це буде результатом компромісу між парламентом і президентом.

Про це вона заявила на брифінгу у четвер.

Богатирьова також повідомила, що, згідно з процедурою, парламент поставить на голосування постанову про подолання вето президента, але, за її словами, "300 голосів – це нереально", і такий документ не буде підтримано.

Водночас Богатирьова зазначила, що вона виступає ініціатором зустрічі з президентом представників коаліції та прем’єра з тим, аби на високому рівні обговорити ситуацію з бюджетом.

"Ми пропонуємо компроміс - за результатами роботи економіки у першому кварталі 2007 року розглянути можливість і якщо буде економічне підґрунтя, на деякі пропозиції президента зважити і їх врахувати", - сказала вона.

Богатирьова висловила сподівання, що президент піде на такий компроміс.

Водночас депутат спростувала закиди окремих депутатів про те, що нібито неголосування за відставку голови СБУ Ігоря Дріжчаного є помстою Ющенку коаліції.

"Мова йде лише про чистоту виконання процедурних норм, які обов’язкові для всіх – і для нас з вами, і для президента", - сказала вона.

Так само Богатирьова спростувала інформацію про те, що нібито Партія регіонів веде переговори з Блоком Тимошенко щодо підтримки коаліції з боку БЮТ в питанні подолання вето президента.

"Ми не ведемо жодних перемовин з БЮТ і не збираємось іти з ними на якісь сумнівні компроміси", - сказала вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування