Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз думає, що Ющенка і Януковича помирить закон

Четвер, 14 грудня 2006, 18:15

Глава Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що всі проблемні моменти у відносинах гілок влади будуть урегульовані законом про Кабінет міністрів.

Таку думку Мороз висловив в інтерв'ю РІА новини.

"Реалізація першого етапу конституційної реформи, деконцентрація влади врегулювала владні взаємини на вищому рівні. Між галузями влади налагоджене конструктивне співробітництво", - відзначив він.

Мороз запевнив, що ні Верховна Рада, ні Кабінет міністрів не порушують Конституцію і в повній мірі виконують функції, покладені на них Основним законом.

"Президент, який є гарантом Конституції, також справляється зі своїми обов'язками. Безумовно, існують деякі непорозуміння, "притирки", однак вони неминучі при переході до нової системи управління", - відзначив він.

"Упевнений, що всі проблемні моменти будуть урегульовані законом про Кабінет міністрів, що дасть відповідь на всі питання, які виникають у взаєминах між урядом, парламентом і президентом", - додав спікер.

Коментуючи відносини усередині коаліції, Мороз сказав, що вони "конструктивні і прогнозовані".

"Кожна з політичних сил, представлених у коаліції, має свою позицію і висловлює свою точку зору. Це нормальна практика. Природно, що в рамках коаліції виникають дискусії по спірних питаннях, але ми завжди шукаємо можливість компромісу", - сказав спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування